Jože Bartolj (1969) je urednik za kulturo na Radiu Ognjišče.

Teme

Išči

Premierkin CNN

11.04.2013 ob 22:49, avtor jozeb

Danes se vsi zabavamo na račun naše premierke, ki je izpustila sijajno priložnost na TV intervjuju za CNN. Tudi Hrvati so iz tega naredili novico, čeprav pripominjajo, da je Bratuškova kljub vsemu Shakespeare v primerjavi z njihovo evropsko zastopnico vladajoče stranke SDP Ingrid Antičević Marinović, ki se je pred meseci »proslavila« s svojo angleščino.

Žal službe vlade, ki skrbijo za PR niso opravile svojega dela, možno pa je tudi, da naša premierka pač ignorira določene nasvete. Ker ona ve bolje. To je seveda znak velike samozavesti, ki je lahko pozitivna, če jo zna izkoristiti, ampak ga. Bratuškova je pač ne zna.

Zadnjič so ji zamerili neprimerne čevlje, včeraj nepripravljenost in zgolj verbalno nastopanje brez konkretnih rešitev, za hrbtom pa se ji je v parlamentu v Ljubljani »zgodil« še Janković, ki je v času, ko je ni bilo, »obiskal« poslance PS-a, da se seznani z novimi obrazi. Mnogi so pripomnili še: »In da pokaže, kdo je v resnici šef in kdo vse skupaj vodi«.

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v politika | 4 komentarjev

4 odgovorov

 1. Stric Marč pravi:

  Jože Bartolj, pa smo spet pri politiki. In izkoristuimo vsako priložnost, da naredimo Bratovškovo opravilno nesposobno.O intervjujih JJ, ki je pred tujci kar tekmoval, kako orisati črno stanje pri nas in njegovi ne najboljši angleščini ( vsaj v začetki 1. mandata) pa nič. O tem je takrat pisala druga polovica Slovenije.
  Će smo že politično razdeljeni, poskušajmo biti vsaj objektivni.

 2. jozeb jozeb pravi:

  Ma, hotel sem pokazati, kako se tudi naši sosedje zabavajo z nami…

 3. Žan Žan pravi:

  Res je zamudila veliko priložnost za intervju.
  http://zpokerznik.blog.siol.net/2013/04/11/ko-jim-je-anglescina-tuja/

 4. mweiss pravi:

  Jaz osebno mislim, da ni čas debelih krav, ko bi lahko našemu PM-ju oprostili takšen komunikacijski spodrsljaj, ki bi bil na prvi strani vseh medijev, če bi bil PM še vedno JJ-u. So »grdi« časi in ne potrebujemo ljudi, ki se bodo sedaj na naših plečih učili osnov angleščine, ekonomije, … Kar se pa tistega plonk lističa na njeni desni tiče, pa lahko rečem samo PRICELESS! :)

Komentiraj

Pozor: Tvoj komentar bo objavljen, ko ga odobri avtor bloga. Prosim, ne pošiljaj istega komentarja dvakrat.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !